Wheels on ice

Wheels on ice

De bewoners van Zonhove kunnen niet ontbreken op de ijsbaan. Want wat is er leuker als je in een rolstoel zit, dan dat je kunt komen glibberen en glijden? Op 28 december worden de bewoners van Zonhove rond 13.30 uur opgehaald. De kerstman loopt mee van Zonhove naar de ijsbaan en hij heeft beloofd dat hij de hele tijd op de ijsbaan blijft. Dat is leuk, want dan kan iedereen die dat wil ook op de foto met de kerstman.

Natuurlijk is er warme chocolademelk en iets lekkers. DJ Job zorgt voor de muziek. Het kan niet anders dan dat het een leuke middag gaat worden.

Om veel bewoners de kans te geven om een glibber- en glijervaring op de ijsbaan te kunnen beleven, hebben we veel vrijwilligers nodig die mee willen lopen van Zonhove naar de ijsbaan (rond 13.30 uur) en van de ijsbaan naar Zonhove (rond 16.00 uur). Je kunt tussendoor naar huis gaan, maar als je blijft, ben je ook meer dan welkom om er een gezellig feestje van te maken. Wil je je opgeven om te helpen duwen om 13.30 en 16.00 uur? Stuur dan een mailtje naar: ineke.van.uden@gmail.com en je hoort waar we verzamelen.

Wheels on Ice
Donderdag 28 december | 14:00-17:00 uur
IJsbaan
Gratis entree voor bewoners van Zonhove

penguin skating4-2