Wheels on ice

Wheels on ice

Rolstoel op het ijs
Marjon was bij de avond die de zes vrienden hadden georganiseerd om ideeën op te halen wat ze allemaal op en rond de ijsbaan zouden kunnen gaan organiseren. Ze wist ook direct waar zij zich hard voor wil maken: “Wat kan ik me de lachende gezichten nog herinneren van voorgaande ijsfeest edities waar de bewoners van Zonhove lekker met of zonder rolstoel mochten glibberen en glijden op het ijs. Wat hadden ze een lol. Ik hoop zo dat we dat dit jaar weer voor elkaar krijgen om juist deze doelgroep ook iets op de ijsbaan aan te bieden.”

Marjon is ook vrijwilliger bij Zonhove: “Wekelijks ga ik op bezoek bij Ruud of we gaan even op het terras bij De Zwaan zitten. Ik weet zeker dat de jongens en meiden van Ruud zijn groep het geweldig zouden vinden als we het weer voor elkaar krijgen om een dagdeel de ijsbaan open te stellen voor de bewoners van Zonhove.”

De eerste contacten zijn gelegd en Marjon hoopt dat in samenwerking met Zonhove de bewoners weer kunnen en mogen genieten op de ijsbaan in het centrum van Son en Breugel.

Lees het hele artikel hier.

penguin skating4-2