INFO

INFO

Welkom bij
Winter Event Son en Breugel

Hartje Centrum voor Winterpret!

We zijn verheugd om je te verwelkomen bij het meest magische evenement van het jaar. Het Winter Event is de plek voor gezelligheid, de warmte van de feestdagen en natuurlijk schaatsen!

Locatie: Het kerkplein in Son, midden in het hart van ons prachtige dorp.

Bij Winter Event Son en Breugel draait alles om samenkomen, plezier hebben en genieten van de winterse sfeer.

We hebben voor ieder wat wils, van enthousiaste schaatsers tot mensen die gewoon willen ontspannen en genieten van de festiviteiten.

Op onze sfeervolle ijsbaan kun je je schaatskunsten laten zien, of meedoen met een van onze activiteiten. We zetten ons in om veel evenementen en activiteiten te organiseren. Van evenementen op het ijs, winterse lekkernijen tot gezellige muziekoptredens, er is altijd iets te beleven op Winter Event Son en Breugel.

Dus trek je schaatsen aan, neem je vrienden en familie mee en sluit je aan bij ons voor een onvergetelijke winterervaring. We kunnen niet wachten om je te verwelkomen op onze betoverende ijsbaan midden in het hart van Son. Samen creëren we mooie herinneringen, lachen we en genieten we van de magie van het seizoen.

Tot ziens op Winter Event Son en Breugel!

Namens het bestuur (v.l.n.r. op de foto) Ronnie Brans (en kids Juul en Liv), Bas Kruijswijk (en kids Teun en Rens), Stijn van der Vleuten, Erik Kapteijns (en zoon Lenn), Pieter Egmond (en kids Vive en Noé) en Marc van Witzenburg (Finn en Meike).

Over_ons
Low poly church6