Son en Breugel zingt

Calendar_16dec

Son en Breugel zingt

Happy friends singing karaoke together at the nightclub

De schaatsen uit het vet, en de keeltjes gesmeerd. Tijdens ‘Son en Breugel Zingt’ gaan we karaoke zingen! Iedereen krijgt de kans om zijn of haar ‘zangtalent’ te etaleren aan de rest van het dorp. Schuilt er een Mariah Carey in jou? Voel jij je Jan Smit wanneer je onder de douche staat? Of ben jij een hele goede zanger met een borreltje op? DIT IS JE KANS!

Dus ken jij Engelbewaarder uit je hoofd? Is Guus Meeuwis jouw grote voorbeeld? Of ga je altijd los op ABBA? Alle genres zullen aan bod komen, en samen maken we er een mooi feestje van. En het is echt niet nodig om elke noot zuiver raken! Zodra het publiek meezingt hoor je daar toch niks meer van.

Sta jij liever aan het podium, in plaats van erop? Dan ben je ook welkom! Een gevuld publiek om mee te zingen kan natuurlijk niet ontbreken. Deze avond is vrij toegankelijk.

Durf jij het podium te pakken? Meld je dan aan via het formulier en we zien jullie graag op 16 december bij de IJsbaan op het Kerkplein.

Let op: Leeftijd voor bezoekers is 18+.

Son en Breugel Zingt

Zaterdag 16 december | 19:00-01:00 uur
IJscafé Wunderbar
Gratis entree, 18+

Aanmelden karaokenummer

Aanmelden karaokenummer

Ben jij het verborgen talent van ons dorp? Meld je snel aan via onderstaand formulier en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

penguin skating4-2