We do not even feel the coldness

Smeltfeest

Op zondag 7 januari trekken we met zijn allen nog één keer de schaatsen aan om de laatste meters te maken op de ijsbaan. Rond de klok van 19:00 uur is het helaas tijd om het Winter Event van 2023-2024 af te sluiten en het smelten van de schaatsbaan in gang te zetten. We kijken graag samen met al onze sponsoren, vrijwilligers en dorpsgenoten die het evenement hebben bezocht terug op 24 fantastische dagen Winter Event!

We nodigen je graag uit om samen met ons het glas te heffen en proosten op de succesvolle eerste editie van het Winter Event. Feest DJ Geert staat klaar om de avond te voorzien van de beste muziek, en we hebben een speciaal optreden van niemand minder dan Nick Stricker. Het is jouw laatste kans om rond te zwieren op het ijs en te genieten van de winterse sfeer.

Het Smeltfeest mag niet ontbreken op de agenda van het Winter Event. Samen hebben we er een onvergetelijke winter van gemaakt! Dus kom op 7 januari naar Winter Event Son en Breugel om samen met ons de winter af te sluiten op het Smeltfeest.

Smeltfeest

Zondag 7 januari | 14:00-23:00 uur
IJscafé Wunderbar
Gratis Entree