338d4128-e90a-4724-9bb1-6b35e3c6fb7e_thumb1440

Rendac Schoolschaatsen

Een Winter Event neerzetten voor alle jeugd in Son en Breugel is alleen mogelijk door de basisscholen van Son en Breugel hierbij te betrekken.

Ellen van Engelen, één van onze zeer gewaardeerde vrijwilligers, benaderde de afgelopen weken alle basisscholen in Son en Breugel. Wij zijn verheugd dat de laatste week voor de kerstvakantie bij alle basisscholen in het teken staat van schaatsen. We zijn erg blij dat de basisscholen meedoen aan deze unieke schaatsweek, waarbij kinderen uit de groepen 3 t/m 8 op een laagdrempelige manier de kans krijgen om kennis te maken met schaatsen. Voor sommigen de kans om voor het eerst het ijs op te gaan en voor anderen de kans om hun schaatsvaardigheden te laten zien en te verbeteren.

Het schoolschaatsen wordt mogelijk gemaakt met de steun van Rendac, één van de hoofdsponsoren van Winter Event Son en Breugel. Het is hierdoor mogelijk om alle kinderen gratis op het ijs te krijgen, iets waar we als organisatie erg trots op zijn. We hopen dan ook dat veel kinderen enthousiast worden en in de overige dagen van Winter Event Son en Breugel de weg naar de ijsbaan weten te vinden.

Rendac Schoolschaatsen

18 tot en met 22 december | 10.00 - 14.30 uur
IJsbaan
Schaatsbaan gesloten voor vrij schaatsen en passe-partout